Nieuws

Doe mee met GroenLinks Delft

Doe mee GroenLinks

In de rubriek ‘Doe Mee’ halen we steeds enkele activiteiten van de afdeling voor het voetlicht. Meer mogelijkheden vind je op de webpagina ‘Doe Mee’ van GroenLinks Delft.  Zin om mee te doen? Stuur een berichtje. Wil je iets doen maar zit er nu niks voor je bij, geef dan je interesses door aan het bestuur ( bestuur@groenlinksdelft.nl ). En wil je eerst gewoon eens komen kijken en luisteren, lees dan de berichten over de diverse bijeenkomsten, elders in deze Nieuwsbrief en op de website.  (A.L.)

Lees verder

Geslaagde Delftse duurzaamheidsavond & ALV

Op 13 november jl. kwamen Delftse GroenLinksleden en sympathisanten bij elkaar in gebouw De Zuster. Tijdens de bijeenkomst werden verscheidene voor Delft actuele duurzaamheidsthema’s voor het voetlicht gebracht door wethouder Stephan Brandligt en diverse raadsleden. De daaruit volgende discussies waren geanimeerd en smaakten volgens veel aanwezigen naar meer. Voorafgaand aan de inhoudelijke gesprekken werd door een aantal mensen samen gegeten.

Lees verder

Delfts stadhuis kleurt oranje op 25 november

GroenLinks Delft steunt initiatief tegen geweld

Op 25 november kleurt het Delftse stadhuis oranje in het kader de internationale dag tegen geweld tegen vrouwen en meisjes. Deze dag is de start van een 16-daagse wereldwijde campagne “Orange the world”, gecoördineerd door UN Women, de VN organisatie voor vrouwenrechten.

Het Delftse stadhuis is slechts één van de openbare gebouwen wereldwijd die wordt verlicht. Ook het hoofdkantoor van de Europese Commissie in Brussel, de Erasmusbrug in Rotterdam en het binnenhof in Den Haag kleuren vanaf 25 november oranje. De kleur oranje staat symbool voor een stralende, optimistische toekomst vrij van geweld tegen vrouwen en meisjes.

 

Lees verder

Pagina's