Nieuws

Huis-aan-huizen

19 augustus gaan we weer. Deze keer verzamelen we om 13:00 bij Frank, Rietveld 220.

Waarom is Huis-aan-huizen zo belangrijk?

We gaan door omdat:

GroenLinks Delft heeft 350 leden!

Afgelopen week hebben we, binnen GroenLinks Delft, een mijlpaal behaald. We hebben het hoogst aantal leden sinds de oprichting in 1990. Een fantastisch resultaat!!

Simon Brouwer, ons 350e GroenLinks Delft lid, wordt verwelkomd door Simone de Jonge, voorzitter van het bestuur, en ontvangt een GroenLinks shirt en een bos Rood-Groene bloemen.

Ondertussen staat de teller alweer op 351, word jij het 400ste lid in Delft?

Lees verder

Nog plaatsen voor raadsledentraining Zin in GroenLinks Zuid-Holland!

Na het grote succes van de training Zin in GroenLinks Zuid-Holland die we in juni hebben georganiseerd, organiseren we op 1 september nog een tweede trainingsdag op het Provinciehuis in Den Haag! 

De trainingsdag is bedoeld voor mensen die van plan zijn om raadslid te worden. Voor een eigen bijdrage van 5 euro krijg je een hele dag (van 9u tot 17u) informatieve en activerende workshops over de werking van de lokale politiek en de training van raadsgerelateerde vaardigheden. 

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus geef je snel op bij de bestuursmedewerker Sara de Waal 

GroenLinks positief over Kadernota

Afgelopen week werd de kadernota in de raad besproken, de nota waarin lijnen worden uitgezet voor de begroting van 2018.  Fractievoorzitter Frank van Vliet constateerde in zijn bijdrage dat Delft financieel weer uit het dal klimt en investeert in een groene en sociale stad. Onderstaand fragmenten uit die bijdrage en een toelichting bij de moties die GroenLinks heeft ingediend.

Lees verder

Delft meets Nijmegen!

Op vrijdag 7 juli j.l. hebben de fractie, wethouder en het bestuur van onze GroenLinks afdeling een werkbezoek gebracht aan de GroenLinks afdeling Nijmegen.

Lees verder

Pagina's