GroenLinks geeft Oranjepin aan wethouder emancipatie

Sámen een verschil maken

GroenLinks Delft verraste wethouder Van der Woude met een Oranjepin op Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen. Als waardering voor haar samenwerking met Delftse vrouwenorganisaties.

De wethouder emancipatie reageerde positief op het initiatief van de Soroptimisten Delft en het Vrouwen in Delft platform om het stadhuis op de markt oranje te kleuren in het kader van de internationale campagne Orange the World tegen geweld tegen vrouwen en meisjes.

“GroenLinks is trots op Delft en het krachtig nee tegen geweld tegen vrouwen”, vertelt raadslid Catherine Bij de Vaate. “GroenLinks Delft wil deze initiatieven uit de stad ruimte geven, de krachten bundelen en sámen een verschil maken.”

 

Wie het Orange Trust Fund steunt ontvangt een Orange the World pin. Met het dragen van een Oranje pin, laat je zien dat ook jij de strijd tegen geweld tegen vrouwen en meisjes steunt. Het Orange Trust Fund van UN Women is het enige wereldwijde fonds om geweld tegen vrouwen en meisjes te bestrijden.

 

Kijk online hoe je mee kunt doen met de campagne “Orange the world” en een Oranje pin kunt ontvangen. https://www.orangetheworld.nl/

https://www.unwomen.nl/donatie-orange-trust-fund/