GroenLinks Delft heeft 350 leden!

Afgelopen week hebben we, binnen GroenLinks Delft, een mijlpaal behaald. We hebben het hoogst aantal leden sinds de oprichting in 1990. Een fantastisch resultaat!!

Simon Brouwer, ons 350e GroenLinks Delft lid, wordt verwelkomd door Simone de Jonge, voorzitter van het bestuur, en ontvangt een GroenLinks shirt en een bos Rood-Groene bloemen.

Ondertussen staat de teller alweer op 351, word jij het 400ste lid in Delft?

Simon is leraar op een ROC in Den Haag en woont na een afwezigheid van 10 jaar weer in Delft. Hij heeft zich aangesloten bij de programma commissie en wil graag ideeen leveren aan het campagne team.

Tijdens de campagne voor de Tweede Kamer verkiezingen spatte het enthousiasme al af van de GroenLinks ploegen, die dag in dag uit langs de deuren zijn gegaan en de laatste dagen bij het station hebben geflyerd. En met een fantastisch resultaat voor GroenLinks in Delft. We hebben 14,3% van de stemmen behaald. Vol vertrouwen gaan we de campagneperiode voor de Gemeenteraads Verkiezingen in. We zijn er van overtuigd dat we het huidige aantal zetels gaan verhogen. Uiteraard is iedereen welkom om hier een bijdrage aan te leveren!! Volg de agenda van het campagneteam op de website of op facebook

Op 19 augustus a.s. gaan we weer langs de deuren. Aansluiten kan altijd.

Hiernaast hebben we nog enkele vacatures binnen het campagneteam. Mogelijk dat er in je omgeving sympathisanten zijn die een bijdrage willen leveren.

Kortom, GroenLinks Delft breidt zich uit en heeft de ambitie om op 21 maart 2018 de beste verkiezingsuitslag ooit te behalen. Wanneer je hier actief bij betrokken wil zijn nodigen we je uit om je aan te melden.

We kijken er naar uit!!