Thema-avond: hoe werkt GroenLinks Delft aan een duurzame stad?

Thema-avond: hoe werkt GroenLinks Delft aan een duurzame stad?

Datum: woensdag 13 november 2019
Tijd: Samen eten vanaf 17.30 uur, start thema-avond 19.00 uur, start ALV om 21.00 uur.
Plaats: broedplaats De Zuster aan de Koornmarkt, ingang: Gasthuisplaats 1

Wil jij je laten informeren en meepraten over Delftse duurzaamheidsvragen? Kom dan naar de thema-avond op 13 november. GroenLinks-wethouder Stephan Brandligt doet de aftrap, waarna enkele fractieleden actuele onderwerpen voor het voetlicht brengen. Ook vertelt GroenLinkslid Henk Tetteroo over zijn Persoonlijk Duurzaam Jaarverslag.
Na een mini-pauze volgt een korte Algemene LedenVergadering, waarbij raadslid Ingrid Lips presenteert hoe raadsleden hun meeloopstages bij maatschappelijke organisaties hebben ervaren.
Voorafgaand aan de bijeenkomst wordt er gegeten (voor wie wil, toelichting in de officiƫle uitnodiging) en de avond wordt afgesloten met een borrel.

Als het goed is hebben alle leden en sympathisanten inmiddels een uitnodiging voor deze avond gehad met het complete programma. Mocht dat niet zo zijn, stuur dan even een mail naar secretaris@groenlinksdelft.nl

Kom ook!

Wil je komen luisteren, meedenken en meepraten op deze gevarieerde avond: meld je aan! Iedereen is van harte welkom.
Om enigszins in te kunnen schatten hoeveel mensen er komen, vragen we je om een e-mailtje te sturen naar de secretaris van het bestuur: secretaris@groenlinksdelft.nl (ik kom met x personen / ik kom eten en neem eten mee / ik kom na het eten). Niet verplicht, wel fijn voor ons.

Hartelijke groet, bestuur GroenLinks Delft