Delft, bedankt!
Delft, bedankt!

Super bedankt voor jullie inzet, energie, enthousiasme en doorzettingsvermogen!

Bedankt voor het mee huis-aan-huis gaan. Voor het flyeren op het station, in weer en wind. Voor het ophangen van een raamposter. Voor het meeschrijven met al onze media-uitingen. Voor het liken, sharen en reposten van onze facebookupdates. Voor de vrijdagmiddagborrels. Voor het organiseren en bezoeken van onze inspirerende events. Voor het aankleden en bemensen van ons pand aan de Choorstraat. Voor het voorbereiden en bezoeken van de debatten. En vooral: voor het voeren van alle inspirerende gesprekken met elkaar én met de inwoners van Delft. Wat was het een fantastische ride met jullie allemaal! Samen hebben we een super mooie campagne neergezet.

En, niet onbelangrijk, bedankt voor uitbrengen van jouw stem! Want ook bij deze verkiezingen geldt weer: iedere stem telt! En op deze manier geven we onze democratie vorm!

Onze inzet heeft geleid tot een waanzinnig verkiezingsresultaat! Met 7 zetels gaan we ons de komende tijd inzetten om onze idealen te realiseren. Voor een gezonde toekomst van Delft. Voor een Delft waar iedereen een eerlijke kans krijgt. Voor een zorgzaam Delft. En voor een Delft waar de voetganger en fietser voorrang krijgen!

Vrijdagochtend 23 maart worden de definitieve namen van de raad bekend gemaakt. Snel daarna beginnen de coalitie-onderhandelingen! We zullen je via de lokale mailing op de hoogte houden, maar met een wat minder hoge frequentie dan afgelopen weken!

Wil je je graag actief inzetten voor onze afdeling? Neem dan contact op met Rinske: r.wessels@groenlinksdelft.nl