Met GroenLinks Delft naar het congres / Meetup XL

GroenLinks houdt haar grootste congres ooit. Kom ook naar Utrecht op 17 december! Voor 10 euro krijg je via ons een retour Utrecht.

Het congres is er voor leden én sympathisanten van GroenLinks. Een uitgelezen manier om de partij (beter) te leren kennen, de sfeer te proeven en GroenLinks te steunen richting de verkiezingen.

Het congres is voor iedereen een manier om elkaar te ontmoeten, meer te weten te komen over de partij en mee te discussiëren over allerlei onderwerpen. En voor leden een kans om hun mening te laten horen, door te stemmen over diverse zaken rond vereniging, partij en programma.  

Met de speeches van Jesse en diverse prominenten van binnen en buiten de partij belooft het een inspirerende dag te worden die een grote rol gaat spelen in onze campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen. Kortom: daar wil je bij zijn!

Meer informatie en inschrijven

Reis je mee? Maak 10 euro over op rekening NL38TRIO0198527896 t.n.v. GroenLinks Delft en je ontvangt een retour Utrecht (geldig vanaf elk station in NL op 17 december). Mail als je dat gedaan hebt naar campagne@groenlinksdelft.nl dat je meegaat. 

08:17 Delft Zuid, Spoor 1, Sprinter naar Den Haag Centraal
08:20 Delft, Sprinter naar Den Haag Centraal

08:41 Den Haag Centraal, Spoor 6, Sprinter naar Den Bosch

09:09 Gouda, Spoor 3, Intercity naar Utrecht

Er rijden pendelbussen naar de locatie tussen 8:45 en 9:45, of we reizen naar Utrecht Zuilen en lopen 10 minuten.

Ook als je alleen 's middags komt kan je gebruik maken van deze aanbieding, iedereen ontvangt een persoonlijk vervoersbewijs via de mail.