Ik wil je daarom van harte uitnodigen om samen met Paul Rosenmöller en de rest van onze afdeling naar ons eigen CampagneTour-evenement te komen, op 2 december via Zoom.

Er is namelijk geen tijd meer om stil te staan. Met een demissionair kabinet dat maar weigert om de klimaatcrisis serieus te nemen. Met een woningcrisis waar we ook in Delft de gevolgen van merken. Met de enorme en alsmaar groeiende ongelijkheid in heel Nederland. Met de gemeenteraadsverkiezingen over vijf maanden.

Daarom gaat GroenLinks op CampagneTour. Door heel Nederland, en dus ook bij ons. Om zoveel mogelijk GroenLinksers te betrekken bij deze gigantisch belangrijke gemeenteraadsverkiezingen. Voor een zo sterk mogelijk GroenLinks in Delft. En jij bent daarin belangrijk.

Samen kunnen we een sterke campagne voeren. Wat we gaan doen, waarom we het doen bespreken we op ons  CampagneTour-evenement met Paul Rosenmöller en onze toppers.

We zien elkaar soms weer voor het eerst sinds alle coronabeperkingen, we gaan in gesprek met onze achterban, en uiteraard maken we er ook gewoon een gezellige avond/middag van. En hoe meer zielen hoe meer vreugd: neem dus vooral vrienden en kennissen mee die het gezellig vinden om langs te komen!

Zien we elkaar op 2 december? 💚 

Wil je weten hoe GroenLinks je persoonsgegevens verwerkt? Bekijk dan onze privacyverklaring.