Ideeënavond Delft Fietsstad

In de jaren tachtig was Delft de eerste stad met een stadsdekkend gelaagd fietspadennetwerk en onder andere daarmee dé Fietsstad van Nederland. Nu, op weg naar 2017, speelt de fiets nog steeds een hele belangrijke rol in onze stad. Maar zouden we deze titel binnenkort kunnen overnemen van Nijmegen, de stad die door de Fietsersbond in 2016 is uitgeroepen tot fietsstad van Nederland? Of kunnen we ons in de nabije toekomst ook meten met internationale fietssteden als Kopenhagen, Amsterdam en Straatburg?

Op dinsdagavond 31 januari (aanvang 20:00) organiseert GroenLinks Delft een ideeënavond over Delft Fietsstad. Met welke concrete ideeën kan Delft weer op de fietskaart gezet worden?

De avond is bedoeld voor GroenLinksers, sympathisanten en geïnteresseerden.

Onder andere Frank Schipper (universitair docent bij de School of Innovation Sciences, TU Eindhoven en doceert over de future of mobility) en Erik Tetteroo (adviseur fietsbeleid bij het ministerie van Infrastructuur en Milieu) zullen als fiets- en mobiliteitsexperts de avond van de nodige diepgang voorzien.

Om bij aanvang van de ideeënavond al over de nodige input te beschikken willen wij je vragen om deze korte vragenlijst in te vullen. Kun je hier je ideeën niet voldoende in kwijt, schroom dan niet om ons per mail alvast je ideeën of gedachten uit de doeken te doen! (Gebruik het email adres hieronder.)
Als je mee wilt denken en praten over Delft Fietsstad, geef je dan op voor de ideeënavond: t.pool@groenlinksdelft.nl.

Locatie

Dutch Cycling Embassy

Ezelsveldlaan 59
2611 RV Delft