Geslaagde Delftse duurzaamheidsavond & ALV

Op 13 november jl. kwamen Delftse GroenLinksleden en sympathisanten bij elkaar in gebouw De Zuster. Tijdens de bijeenkomst werden verscheidene voor Delft actuele duurzaamheidsthema’s voor het voetlicht gebracht door wethouder Stephan Brandligt en diverse raadsleden. De daaruit volgende discussies waren geanimeerd en smaakten volgens veel aanwezigen naar meer. Voorafgaand aan de inhoudelijke gesprekken werd door een aantal mensen samen gegeten.

Op 13 november jl. kwamen Delftse GroenLinksleden en sympathisanten bij elkaar in gebouw De Zuster. Tijdens de bijeenkomst werden verscheidene voor Delft actuele duurzaamheidsthema’s voor het voetlicht gebracht door wethouder Stephan Brandligt en diverse raadsleden. De daaruit volgende discussies waren geanimeerd en smaakten volgens veel aanwezigen naar meer. Voorafgaand aan de inhoudelijke gesprekken werd door een aantal mensen samen gegeten. De avond werd afgesloten door een korte Algemene Ledenvergadering, waarin fractievoorzitter Frank van Vliet de aanwezigen bijpraatte over het raadswerk en raadslid Ingrid Lips vertelde over de maatschappelijke stages die raadsleden sinds kort lopen bij organisaties in de stad.

Alle aanwezigen ontvangen een verslag van de avond. Was je er niet bij, maar wil je het verslag ook graag lezen, stuur dan een berichtje naar secretaris Ida: secretaris@groenlinksdelft.nl .

(Anne Lever)

--
Foto: GroenLinks wethouder Stephan Brandligt vertelt over de belangrijkste onderwerpen in zijn portefeuille duurzaamheid, met name over het Klimaatakkoord en de Regionale Energiestrategie (RES).