Draag bij aan de Delftse campagne

Ik maak me niet snel zorgen om dingen. Maar de laatste tijd maak ik me toch vaak zorgen als ik naar de wereld om me heen kijk. De werelden waar mensen als Trump en Wilders voor staan zijn niet de mijne. Ik vind het erg fijn dat ik op het moment actief ben bij een politieke partij. Waar ik mijn steentje kan bijdragen aan een andere en, in mijn ogen betere wereld. En ook nog eens op een moment dat het er daadwerkelijk om gaat. Op woensdag 21 maart zijn is de verkiezingen voor de gemeenteraad. En ik denk dat het belangrijk is dat bij deze verkiezingen GroenLinks zo groot mogelijk wordt. Gelukkig ben ik niet de enige die dat op het moment vindt. Het is erg tof om te zien dat we nog nooit zoveel vrijwilligers gehad hebben. En elke dag komen er meer bij! Richting de verkiezingen ga ik jullie nog wel een keer vragen om op GroenLinks te gaan stemmen. Maar nu ga ik jullie heel erg plat om geld vragen!

Delft moet niet om GroenLinks heen kunnen. Daarom willen we de maanden voor de verkiezingen een campagnecentrum opzetten. Het campagnecentrum is de spil van onze campagne. Het kantoor van waaruit alle vrijwilligers aangestuurd worden. De plek waar we verzamelen als we de straat op gaan. Waar iedereen uit de wijk binnen kan lopen met een vraag of voor een kop koffie. De vrijwilligers hebben we wel (al kunnen we altijd nog meer mensen gebruiken), maar om de campagne echt op een hoger plan te tillen hebben we nog best wel wat geld nodig. Geld om een campagnecentrum te verwezenlijken.

Echt elke euro is van harte welkom en wordt heel erg goed besteed! Enne iedereen nodig ik natuurlijk van harte uit om straks in het centrum een kop koffie te komen drinken en over politiek te praten! Of een biertje! Ik praat trouwens ook graag over voetbal, bijen, hardlopen, Delft, reizen, muziek of het weer!

Doneer hier!