Daarvoor hebben we jou nodig. Uit onderzoek blijkt dat veel kiezers nog zweven. Iedere stem telt. Jouw bijdrage telt. Of het nu op straat of online is, jij kan het verschil maken. Doe je mee?

Roep mensen op om te gaan stemmen

Een inkoppertje: herinner je vrienden, familie, huisgenoten, collega’s, wie dan ook op om te stemmen, en het liefst op GroenLinks. Want een persoonlijke benadering werkt nog altijd beter dan welk televisiespotje of sociale mediapost dan ook.

Luid het Klimaatalarm

Deze zondag luiden we het klimaatalarm. Op het Stationsplein en online houden we een stilstaand protest op anderhalve meter afstand. Meer informatie vind je hier. Doe ook mee en meld je aan via de onderstaande knop.

Doe mee met het slotoffensief

Handschoenen aan en mondkapje op. We gaan op afstand flyeren! Op 15, 16 én 17 maart gaan we staan op strategisch gekozen plaatsen waar we veel potentiële kiezers kunnen bereiken. Wil jij helpen? Meld je aan en noem ‘slotoffensief’.

Help mee met de brievenactie

Dit weekend gaan we weer brieven bezorgen! Aanstaande zaterdag gaan we op verschillende tijdstippen de wijken in, en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Doe jij een paar straten mee? Meld je aan en noem 'brievenactie'!

Sta bij onze marktkraam

Op zaterdag 13 maart staan we op de markt achter een kraam! Zo zijn we goed zichtbaar en kunnen we flyers verspreiden. Heb jij een uurtje vrij tussen 08:00 en 16:00 uur? Laat het ons weten! Meld je aan en noem ‘marktkraam’.

Deel onze berichten

Ook vanuit huis kan je ons steunen. Door berichten van GroenLinks en GroenLinks Delft leuk te vinden, op deze berichten te reageren of deze berichten te delen, krijgen wij een veel groter bereik. Zo kan je eenvoudig onze campagne succesvol maken.

Zoek hieronder het platform op wat echt voor jou werkt, en deel onze berichten!

Het is tijd om Nederland eerlijker te maken. Het is tijd om Nederland groener te maken. Het is tijd voor meer. Wij hebben plannen voor een betere toekomst. En daar kan jij bij helpen. Doe mee waar je kan, vraag je vrienden en familie om te helpen. En stem op 17 maart GroenLinks. Voor meer toekomst.