l. Evenemententeam 

Deze nieuwe groep speelt een hoofdrol in het realiseren van de bijeenkomsten waarover je hierboven (zie b) leest. In deze groep komt nadenken over een sterke afdeling en praktisch organiseren bij elkaar. De groep werkt nauw samen met fractie, bestuur en thema-groepen. Zin om de behoefte aan gesprek over actuele thema’s en aan onderling contact & samenwerking mogelijk te maken? En hou je van organiseren? Mail dan naar Faye Bovelander: fayebovelander[@]gmail.com.

m. Communicatieteam 

Het communicatieteam van de afdeling draagt zorg voor de zichtbaarheid van GroenLinks Delft in de (sociale) media, verzorgt voor de afdeling o.a. de interne Nieuwsbrief en steunt de raadsfractie bij de communicatieve kant van hun werk. Het team heeft sinds kort enkele vacatures. Ben je journalist, redacteur, communicatiespecialist en/of social media-‘expert’, en heb je interesse om het team te versterken? Mail dan naar Anne Lever: a.lever[@]groenlinksdelft.nl.  

n. Functioneringscommissie 

De commissieleden coachen en adviseren de raadsleden van GroenLinks in 1-op-1-gesprekken. Verder voeren ze met hen jaarlijks de functioneringsgesprekken. Wil je iets weten over de commissie, stuur dan een berichtje naar de voorzitter van het bestuur: e.radelaar[@]groenlinksdelft.nl.

o. Kandidatencommissie 

Begin 2020 gaat de kandidatencommissie van start, bestaande uit betrokken Delftse GroenLinksers die m.n. mee willen helpen om weer een fantastische lijst voor de volgende gemeenteraadsverkiezingen te krijgen. De commissieleden zullen o.a. een flink aantal gesprekken voeren met mogelijke deelnemers aan de lijst. Interesse om een bijdrage te leveren aan deze voorwaardenscheppende commissie? Mail dan naar de voorzitter van het bestuur: e.radelaar[@]groenlinksdelft.nl.

p. Campagneteam

Bij iedere verkiezing is het campagneteam het spil van evenementen, activiteiten en publiciteit. Kijk hier wat het campagneteam allemaal doet. En neem contact op als je mee wilt doen!