GroenLinks debat in de Koornbeurs

Maandag 22 februari zal de Delftse politiek, waaronder verschillende kandidaten van GroenLinks, in de Koornbeurs haar stem laten horen! De bedoeling is om studenten over te halen om op 3 maart ook hun stem te laten horen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. Verschillende partijen waaronder Groenlinks, D66 en de VVD zullen aansluitend op de eettafel met elkaar en vooral het publiek in debat gaan. Alle Delftenaren zijn welkom om mee te eten en om tijdens en na het eten mee te praten.

Op de agenda staat een belangrijke vraag: "Delft als Duurzame stad: investeren of bezuinigen om de stad in de toekomst te redden?"

Nu het economisch zwaar weer is moeten er moeilijke keuzes gemaakt worden. De roep om te bezuinigen om de overheidstekorten te verminderen klinkt alom en economie moet anders worden ingericht. Maar hoe? Een oplossing is duurzaam investeren: creatieve oplossingen die zichzelf op korte en vooral ook de lange termijn terugverdienen. En hoe kunnen we de creativiteit van de TU en haar studenten daarbij gebruiken?

Sprekers van GroenLinks, VVD en D66 zullen in de Koornbeurs met elkaar het debat aangaan. En het publiek wordt uitdrukkelijk uitgenodigd om zich in het debat te mengen.

Maandag 22 februari in de Koornbeurs, Voldersgracht 1. Aanvang eettafel: ca. 18:30 uur, reserveer vooraf via www.koornbeurs.nl/eettafel, prijs € 3,50. Aanvang debat ca.19:15 uur, entree vrij.