Ook dit jaar weer een Grenzeloos Ontmoetingsfeest!

Op zaterdagavond 20 februari organiseert GroenLinks weer het Grenzeloos Ontmoetingsfeest. Waar anders dan in de Wereldzaak! Daarmee wordt de jarenlange traditie van ontmoeten van andere culturen voortgezet. Het Grenzeloos Ontmoetingsfeest wordt georganiseerd vóór alle Delftenaren en samen mét veel Delftenaren. En ook met Tweede Kamerlid Tofik Dibi en wethouder Saskia Bolten!

De verkiezingscampagne van GroenLinks wordt gevoerd onder het motto ‘Samen met de stad’. En een feest als dit is bij uitstek geschikt om samen met Delft te vieren en om elkaar en andere culturen te ontmoeten. Kamerlid Tofik Dibi en Wethouder Saskia Bolten zullen de aanwezigen toespreken. En ze gaan juist ook mét hen in gesprek over de toekomst van Delft.

Tofik Dibi kwam in 2006, op 26 jarige leeftijd als één na jongste voor GroenLinks in de Tweede Kamer. Tofik Dibi is een kind van de multiculturele samenleving, geboren in Vlissingen en opgegroeid in Amsterdam. Hij was actief als bestuurslid in de Turkse Arbeidersvereniging in Nederland (HTIB). Bijzonder voor een Nederlander van Marokkaanse afkomst! In de Tweede Kamer vertegenwoordigt hij de stem van een nieuwe generatie. Hij zet zich af tegen de toon van het huidige integratiedebat. Daarin buitelen politici met angstbeelden en steeds hardere bewoordingen over elkaar heen om de gunst van de kiezer. Tofik Dibi vraagt aandacht voor een nieuwe generatie die zich ontwikkelt tegen het al dit verbale geweld in.

Het feest wordt opgeluisterd door een optreden van de  multiculturele band Amnesty Multinational, Turkse volksdans en een Marokkaanse modeshow.

Het feest vindt plaats op zaterdagavond 20 februari vanaf 19.30 u in de Wereldzaak aan de Jacoba van Beierenlaan 81. Iedere Delftenaar is welkom om het feest mee te vieren en elkaar en GroenLinks te ontmoeten.