Nieuws gefilterd op Bestuur

Draag bij aan de Delftse campagne

Ik maak me niet snel zorgen om dingen. Maar de laatste tijd maak ik me toch vaak zorgen als ik naar de wereld om me heen kijk. De werelden waar mensen als Trump en Wilders voor staan zijn niet de mijne. Ik vind het erg fijn dat ik op het moment actief ben bij een politieke partij. Waar ik mijn steentje kan bijdragen aan een andere en, in mijn ogen betere wereld. En ook nog eens op een moment dat het er daadwerkelijk om gaat. Op woensdag 21 maart zijn is de verkiezingen voor de gemeenteraad. En ik denk dat het belangrijk is dat bij deze verkiezingen GroenLinks zo groot mogelijk wordt. Gelukkig ben ik niet de enige die dat op het moment vindt. Het is erg tof om te zien dat we nog nooit zoveel vrijwilligers gehad hebben. En elke dag komen er meer bij! Richting de verkiezingen ga ik jullie nog wel een keer vragen om op GroenLinks te gaan stemmen. Maar nu ga ik jullie heel erg plat om geld vragen!

Doneer!

Vacatures Bestuur GL Delft

Het bestuur van GroenLinks Delft is op zoek naar versterking.

GroenLinks Delft groeit snel en heeft momenteel al bijna driehonderdvijftig leden. Om de groei van het aantal leden te vertalen in een sterke GroenLinks afdeling is uitbreiding van het bestuur noodzakelijk.

Lees verder

Lokale Politiek, Iets voor jou?

Ga jij GroenLinks vertegenwoordigen in de Delftse gemeenteraad, of ken je iemand die je daarvoor heel geschikt vindt???

Wie meldt zich aan om vanaf maart 2018  als GroenLinks raadslid door het leven te gaan, en/of wie tipt ons de naam van een wellicht geschikte kandidaat, die nu nog geen GroenLinkser is, of bij zichzelf het politiek talent nog niet heeft ontdekt?

Het lijkt misschien ver weg., de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.

Tot 1 juli 2017 kunnen kandidaten zich melden bij het bestuur.

Lees verder