Nieuws gefilterd op Bestuur

#teamGroenLinksDelft bekend!

Frank van Vliet wordt de lijsttrekker van GroenLinks Delft bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. De ledenvergadering stelde woensdag de kandidatenlijst vast. De lijst toont een mix van ervaren raadsleden en nieuwe gezichten, diverse achtergronden en uiteenlopende deskundigheden.

Lees verder

Huis-Aan-Huis Met Rik / Geen BTW verhoging! / Geen multinational subsidie!

De gemeenteraad verkiezingen komen er weer aan! In maart 2018 mogen we weer.

Wil jij ook een groot en sterk Groenlinks in Delft? Dan moeten we nu al aktie ondernemen.

We gaan sympatie ophalen bij de Delftenaren (Inderdaad Huis aan huis is niet een boodschap aan de deur brengen, maar sympathie collecteren).

Kunnen we ook op jouw inzet rekenen? Laat weten wanneer ook jij meedoet.

4-11, 18-11, 2-12 en 16-12 gaan we weer. 

Waarom is Huis-aan-huizen zo belangrijk?

We gaan door omdat:

Draag bij aan de Delftse campagne

Ik maak me niet snel zorgen om dingen. Maar de laatste tijd maak ik me toch vaak zorgen als ik naar de wereld om me heen kijk. De werelden waar mensen als Trump en Wilders voor staan zijn niet de mijne. Ik vind het erg fijn dat ik op het moment actief ben bij een politieke partij. Waar ik mijn steentje kan bijdragen aan een andere en, in mijn ogen betere wereld. En ook nog eens op een moment dat het er daadwerkelijk om gaat. Op woensdag 21 maart zijn is de verkiezingen voor de gemeenteraad. En ik denk dat het belangrijk is dat bij deze verkiezingen GroenLinks zo groot mogelijk wordt. Gelukkig ben ik niet de enige die dat op het moment vindt. Het is erg tof om te zien dat we nog nooit zoveel vrijwilligers gehad hebben. En elke dag komen er meer bij! Richting de verkiezingen ga ik jullie nog wel een keer vragen om op GroenLinks te gaan stemmen. Maar nu ga ik jullie heel erg plat om geld vragen!

Doneer!

Vacatures Bestuur GL Delft

Het bestuur van GroenLinks Delft is op zoek naar versterking.

GroenLinks Delft groeit snel en heeft momenteel al bijna driehonderdvijftig leden. Om de groei van het aantal leden te vertalen in een sterke GroenLinks afdeling is uitbreiding van het bestuur noodzakelijk.

Lees verder