Online Bijeenkomst: Delft ná Corona

Het coronavirus heeft onze wereld veranderd. We zijn opeens aan huis gebonden, het vliegverkeer is nagenoeg tot stilstand gekomen, digitaal vergaderen is gemeengoed geworden, we hebben opeens meer oog voor onze eigen omgeving, er is grote waardering voor het werk van verplegers en onderwijzers, er wordt een beroep gedaan op ieders solidariteit met lokale ondernemers, we houden een extra oogje in het zeil bij kwetsbare mensen in de buurt...

Zijn dit blijvende veranderingen? Of gaan we straks weer over tot de orde van de dag? Hoe ziet de wereld na corona eruit? En wat betekent dit voor Delft? Welke toekomst hebben wij voor ogen voor onze stad en kunnen we daar lokaal op sturen?

De fractie van GroenLinks Delft is nieuwsgierig hoe hierover gedacht wordt en gaat graag het gesprek  aan met onze leden en sympathisanten. Dat doen wij in een digitale inputsessie, waarin we in subgroepen met fractieleden het gesprek voeren over deze thema’s.

De digitale bijeenkomst zal plaatsvinden op zondag 24 mei van 20.00 tot 22.00 uur.

Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar e.denbrok[@]groenlinksdelft.nl. Je ontvangt dan t.z.t. een link waarmee je kunt deelnemen aan de digitale bijeenkomst.

Graag tot dan!