De Programmacommissie organiseert op dinsdag 21 september om 20:00 uur een debatavond ten behoeve van het concept-verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. Op deze avond zal een aantal controversiële punten aan de orde komen waar de commissie, omdat er verschillen van mening over kunnen worden verwacht, alvast met de leden over wil discussiëren. En ook wil de commissie graag met de leden in discussie over de vraag waar GroenLinks zich in het bijzonder mee zou moeten profileren in de verkiezingscampagne.

Waarschijnlijk zal er daarnaast (in oktober) samen met de PvdA nog een politiek café of iets dergelijks  worden georganiseerd over het thema 'gezondheid', waarvan de opbrengst wellicht ook nog kan worden gebruikt in het verkiezingsprogramma. Daarover hopelijk meer in een volgende Nieuwsbrief.

De debatavond vindt plaats in het Stadskantoor in de multifunctionele ruimte. Vooraf aanmelden is verplicht i.v.m. Corona maatregelen

Overigens kan iedereen met spirituele ideeën voor het Verkiezingsprogramma ook altijd terecht bij de commissie via het e-mailadres programma@groenlinksdelft.nl.

 

Doe je mee? Hier kun je je aanmelden.

Wil je weten hoe GroenLinks je persoonsgegevens verwerkt? Bekijk dan onze privacyverklaring.